Selasa, 26 Mei 2015

AGEN DROPSHIP

APA ITU AGEN DROPSHIP?
LS deko  meyediakan dua sistem perniagaan yang boleh dilakukan oleh agen dropship kami. Sistem itu adalah :
1) AGEN DROPSHIP (AD) komisyen 13% 
2) AGEN KHAS DROPSHIP (AKD) Komisyen 18%

Sila baca penerangan lengkap mengenai dua sistem tersebut dibawah :-

1) Agen dropship.
Dropship adalah satu sistem perniagaan yang hanya memerlukan anda mempromosi  produk/barang yang dibekalkan oleh LOVESHINE ( http://wallpaperloveshine.blogspot.com) dilaman sosial,laman-laman pengiklanan dan sebagainya. Anda tidak perlu beli stok ataupun menyimpan stok. 

Kami akan bekalkan gambar  produk tersebut. Bila anda dapat order dari pelanggan anda, anda hanya perlu menempah dan mengisi borang tempahan agen dari kami (http://wallpaperloveshine.blogspot.com/2015/05/borang-tempahan-agen-jualan-dropship_24.html 
dan kami akan menghantar produk  tersebut untuk anda. 

Anda jual pada harga pasaran dan anda bayar kami harga agen yg lebih rendah. Bezanya itu adalah komisen yg menjadi milik anda.

Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. Kami akan melakukan semua ini untuk anda.

Komisen atau keuntungan yang bakal anda perolehi adalah bergantung kepada usaha anda. Banyak usaha maka banyaklah keuntungan yang anda akan perolehi.
Anda tidak perlu masa yang banyak untuk menjalankan perniagaan kerana hampir semua proses telah kami lakukan untuk anda. Anda hanya perlu mempromosi produk LS Deko  yang lain-lainnya kami lakukan untuk anda.

Dropship berfungsi sangat mudah:
1 – Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada  laman web http://wallpaperloveshine.blogspot.com  

2 – Senaraikan produk yang anda pilih itu di Facebook, laman web anda, katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan http://wallpaperloveshine.blogspot.com  

3 – Apabila ada tempahan ( order )  daripada para pelanggan, anda tempah produk tersebut dari kami. Kami akan menghantarnya terus ke pelanggan anda menggunakan nama dan phone anda sebagai penghantar. Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.

4 – Anda mendapat keuntungan dengan mudah!
Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. LOVESHINE akan melakukan SEMUA ini untuk anda!
Keuntungan bergantung pada usaha dan waktu yang anda gunakan.

Sebagai Contoh : AGEN DROPHIP (AD)
Katakan anda jual satu roll kertas dinding. Anda jual pada harga runcit cadangan RM 155.00 + RM10.00 (pos) = RM165 ( pembeli bayar kpd anda) . 
Anda hanya perlu bayar kepada kami RM134.00 ( harga dropship) diskaun 13% + RM10.00 (pos) = RM 144.00. Jadi anda akan dapat untung atau komisen sebanyak RM 21.00 segulung. Itu baru segulung. Bayangkan jika anda hanya buat jualan 20 gulung sebulan. 
Setahun sudah berapa keuntungan anda tanpa anda perlu mengeluarkan modal puluhan dan ratusan ribu ringgit untuk membeli dan menyimpan stok. 
Jadi ringkasannya, pembeli bayar pada anda RM 165.00. Kemudian anda bayar pada kami RM 144.00 dan hantar order. Untung /komisen RM 21.00 tu anda ambil. Esoknya kami teruskan poskan barang pada pembeli. Mudah bukan?

Mengikut kepada pengalaman kami setiap satu pelanggan kami  pasti membuat tempahan minimum 3 hingga 30 gulung sekali pasang. Cuba bayangkan anda mendapat tempahan melebihi 10 gulung bagi sesebuah rumah...

2. Agen Khas Dropship
Bukan itu sahaja, apabila anda telah lama berniaga secara dropship, maka pelanggan dan order anda akan bertambah dari masa ke semasa. Untuk memberi ganjaran kepada usaha anda, LOVESHINE akan menaikkan taraf agen dropship (AD) anda kepada agen khas dropship (AKD).
Jika anda berjaya buat jualan 60 gulung ( tak kira berapa harga) dalam masa sebulan anda akan di naikkan pangkat ke agen khas dropship (AKD)  dimana anda layak dapat diskaun sebanyak  18% pada tempahan yang akan datang, maka anda mudah untuk melantik agen dibawah anda kerana anda dapat lebih komisen yang boleh dibahagi kepada agen dibawah anda.

YURAN PENDAFTARAN AGEN DROPSHIP (AD) ADALAH SEBANYAK:-

 *RM 30.00 SAHAJA

* YURAN AHLI ADALAH SEUMUR HIDUP DAN TIDAK BOLEH DI PINDAH MILIK


Bayaran boleh di buat:-

LUVSHINE CREATIONS ENTERPRISE
AM BANK 8881 0176 5803 1

TEL: 013-671 8113

             


Sila klik:

TERMA & SYARAT-SYARAT
BORANG PENDAFTARAN AGEN JUALAN 
BORANG TEMPAHAN PRODUK AGEN
TERIMA KASIH

NS0128284-M


Tel :  012-9434100 / 013-6718113 / 017-3635263


Tiada ulasan: