Rabu, 27 Mei 2015

AHLI AGEN JUALAN

Selain dari menjadi Agen Dropship (AD) atau Agen Khas Dropship (AKD ) , anda juga diberi hak untuk menjadi Agen Jualan (AJ ) kami DI MANA PELUANG UNTUK ANDA MENDAPATKAN KEUNTUNGAN YANG LEBIH TINGGI. 

Untuk menjadi Agen Jualan ( AJ ) Kami sila baca info ini :-

APA ITU AGEN JUALAN (AJ) ?
AZ deko  meyediakan SATU PAKEJ PERNIAGAAN yang boleh dilakukan oleh AGEN JUALAN .

1) AGEN JUALAN ( AJ ) 20% - 40%

Sebagai Ahli AJ. anda di beri peluang untuk membeli produk dari AZ deko dengan harga yang lebih rendah dari Agen Dropship atau Agen Khas Dropship  iaitu diskaun sebanyak 20% - 40% dari harga pasaran.Anda hanya mempromosi  produk/barang yang dibekalkan oleh LShttp://wallpaperloveshine.blogspot.com) dilaman sosial,laman-laman pengiklanan dan sebagainya. Anda tidak perlu beli stok ataupun menyimpan stok. 

Kami akan bekalkan gambar  produk tersebut. Bila anda dapat order dari pelanggan anda, anda hanya perlu menempah dan mengisi borang tempahan agen dari kami (http://wallpaperloveshine.blogspot.com/2015/05/borang-tempahan-agen-jualan-dropship_24.html 
dan kami akan menghantar produk  tersebut untuk anda. 


Anda jual pada harga pasaran dan anda bayar kami harga agen yg lebih rendah. Bezanya itu adalah komisen yg menjadi milik anda.

Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. Kami akan melakukan semua ini untuk anda.

Komisen atau keuntungan yang bakal anda perolehi adalah bergantung kepada usaha anda. Banyak usaha maka banyaklah keuntungan yang anda akan perolehi.
Anda tidak perlu masa yang banyak untuk menjalankan perniagaan kerana hampir semua proses telah kami lakukan untuk anda. Anda hanya perlu mempromosi produk LS Deko  yang lain-lainnya kami lakukan untuk anda.

AJ berfungsi sangat mudah:
1 – Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada  laman web http://wallpaperloveshine.blogspot.com  

2 – Senaraikan produk yang anda pilih itu di Facebook, laman web anda, katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan http://wallpaperloveshine.blogspot.com  

3 – Apabila ada tempahan ( order )  daripada para pelanggan atau agen dropship bawahan anda, tempah produk tersebut dari kami. Kami akan menghantarnya terus ke pelanggan atau agen anda menggunakan nama dan phone anda sebagai penghantar. Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.

4 – Anda mendapat keuntungan dengan mudah!
Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. LS deko akan melakukan SEMUA ini untuk anda!
Keuntungan bergantung pada usaha dan waktu yang anda gunakan.

Sebagai Contoh : AGEN JUALAN (AJ)

Katakan anda jual satu roll kertas dinding. Anda jual pada harga runcit cadangan RM 155.00 + RM10.00 (pos) = RM165 ( pembeli bayar kpd anda) . 

Anda hanya perlu bayar kepada kami RM 116.00 harga Agen Jualan  (AJ ) diskaun 25% + RM10.00 (pos) = RM 126.00. Jadi anda akan dapat untung atau komisen sebanyak RM 39.00 segulung. Itu baru segulung. Bayangkan jika anda hanya buat jualan minimum 20 gulung sebulan. 
Setahun sudah berapa keuntungan anda tanpa anda perlu mengeluarkan modal puluhan dan ratusan ribu ringgit untuk membeli dan menyimpan stok. 

Jadi ringkasannya, pembeli bayar pada anda RM 165.00. Kemudian anda bayar pada kami 
RM 126.00 dan hantar order. Untung /komisen RM 39.00 tu anda ambil. Esoknya kami teruskan poskan barang pada pembeli anda. Mudah bukan ?

YURAN PENDAFTARAN AGEN JUALAN (AJ) ADALAH SEBANYAK:-

 *RM 100.00 SAHAJA

YURAN AHLI ADALAH SEUMUR HIDUP DAN TIDAK BOLEH DI PINDAH MILIK

bayaran boleh di buat ke akaun -  

LUVSHINE CREATIONS ENTERPRISE
 
AM BANK 8881017658031

TEL: 013-671 8113


Sila Klik: 

TERMA & SYARAT-SYARAT
BORANG PENDAFTARAN AGEN JUALAN 
BORANG TEMPAHAN PRODUK AGEN
             


TERIMA KASIH

AZDEKO ENTERPRISE  NS 01455386-D  
NO:2-1, Sendayan Metropark,
Jalan Persiaran Metro Sendayan 1,
71950 Bandar Sri Sendayan,
Seremban,
Negeri SembilanDarul Khusus

Email : azdeko@yahoo.com.my
TEL/FAX: 06 - 7923023 
H/P: 017-3849263 , 017-3635263 , 012-9434100

Terima Kaseh


Tiada ulasan: